Ontslagen.nl

praktische tips voor als het (dreigt) mis te gaan

Donderdag, 18 April 2019 
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Uw Privacy

Disclaimer

Ontslagen.nl is een platvorm voor de online aangeboden faciliteiten. Ondanks het feit dat de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, die mogelijk kan voortvloeien uit onjuiste of onvolledig weergegeven informatie. Evenmin aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor gegeven informatie, adviezen of dienstverlening, alles in de ruimste zin, door anderen, met wie een bezoeker via deze site in contact is gebracht.

Op de website ontslagen.nl kunnen links naar derden voorkomen. Ontslagen.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade in verband met het gebruik van websites of websites van derden. Ontslagen.nl behoudt zich het recht voor, om zonder voorafgaande notificatie, veranderingen aan te brengen op de website. Ook is ontslagen.nl niet aansprakelijk voor eventueel verkeerde adviezen die voortkomen indien gebruik wordt gemaakt van de ontslagmonitor op de website. Voor technische mankementen, wat kan resulteren in een verkeerde uitkomst, kan niet worden ingestaan. Tevens is de ontslagmonitor bedoeld als indicator, deze berekend de vergoeding die is gebaseerd op gemiddelden en aannames. Hierbij is de correctiefactor niet meegenomen in de berekening.

Wij raden u aan om de overeenkomsten die u aangaat met de leveranciers van ontslagen.nl goed van te voren vast te leggen. Dit geldt voor overeenkomsten met advocaten, financiële instellingen en andere partijen.
Aangezien iedere situatie uniek is, raadt ontslagen.nl u aan om uw specifieke situatie te laten beoordelen door een adviseur om vervolgens gedegen advies te kunnen inhuren.

 

Juridisch advies

Vul uw postcode in voor een lijst met advocaten bij u in de regio:

 

Onderzoek

Ik ben ontslagen omdat?
 

Advertentie

www.ICTvacatures.nl
De vacaturesite voor de ICT branche.
www.eduHub.nl
Vind en vergelijk opleidingen, trainingen en cursussen.
www.nationale
vacaturebank.nl

De Grootste banensite van Nederland!